Openingstijden

Opvangtijden

De Dagopvang is het hele jaar door van maandag t/m vrijdag geopend, u kunt opvang afnemen tussen 7.30-18.30 uur.
De BSO is tijdens de schoolweken van maandag t/m vrijdag geopend:
– voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
– naschoolse opvang  tot 18.30 uur

Schooltijden

Een omgeving waarin je je draai hebt gevonden, heeft duidelijk z’n uitwerking op je leerresultaat. Voel je je thuis en heb je het naar je zin, dan leer je met plezier en krijg je de stof sneller onder de knie. Wat daarbij het beste werkt is een structuur van rust en regelmaat. Op onze school geldt een vijf gelijke dagen model, waarbij elke lesdag van 8.30 uur tot 14.00 uur duurt.

Vanwege de beperkte ruimte in de hal kunnen de leerlingen van groep 3, 4 en 5 pas naar binnen nadat de ouders van de kleuters de hal hebben verlaten. Houdt u hier rekening mee?

Pauze
’s Ochtends is er pauze van 10.15 uur tot 10.30 uur.
Van 12.00 uur tot 12.30 uur eten de kinderen gezamenlijk met hun leerkracht, buiten of in de klas. Er is daarna nog tijd om buiten te spelen. De kleuters spelen aansluitend om 12.30 uur buiten, zo hebben zij een half uur om te eten.

Alle kinderen eten tussen de middag op school, samen met hun leerkracht. Deze overblijf is gratis. Uw kind neemt eten en drinken mee voor in de ochtendpauze en voor tussen de middag. Bijvoorbeeld fruit, brood, een cracker en melk of sap (geen frisdrank). Alles met mate en bij voorkeur geen snoep. Kauwgom is niet toegestaan. Op woensdagochtend eten de kinderen gezamenlijk een stukje zelf meegebracht fruit.
We zijn weer ingeloot voor het EU-Schoolfruitprogramma. Dit betekent dat uw kind 20 weken lang 3x per week gratis fruit of groente krijgt aangeboden in de ochtendpauze.